Open aluminium kwartslagtrap

Aluminium trappen

Aluminium trappen

Aluminium is een sterk en duurzaam materiaal en er kan uitstekend een moderne, unieke designtrap van gemaakt worden. Zowel in modern, strak of eigentijds, als in een klassiek of tijdloos interieur is een aluminium trap perfect op zijn plaats.

Er zijn verschillende toepassingen van aluminium trappen mogelijk. Wil je echter een trap met een “bocht”, dan is een bordes noodzakelijk. De mogelijkheden blijven daardoor beperkt tot een steektrap, dit wil zeggen een rechte trap met bijvoorbeeld vleugeltreden of een bordestrap. Hier zijn echter veel variaties in aan te brengen door de traptreden te vullen met glas, natuursteen, hout of zelfs vloerbedekking.

Heeft u een modern, eigentijds interieur, dan maakt u met een aluminium trap een uitstekende keuze. Ze hebben een strakke lijn en kunnen op maat gemaakt worden, geheel naar uw wens.

Zoals hierboven al is aangegeven is het aantal toepassingen van een aluminium trap beperkt. Een spiltrap is bijvoorbeeld niet mogelijk. In plaats daarvan wordt meestal gekozen voor een bordestrap. Aluminium is een zeer krasbestendig en onderhoudsvriendelijk materiaal omdat het weinig stof en vuil aantrekt.

Wilt u een duurzame en onderhoudsarme, maar tevens een aantrekkelijke en unieke designtrap, laat u dan gerust door ons informeren. Of kom een kijkje nemen in onze showroom. Dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen om uw droomtrap te verwezenlijken. Misschien bruist uzelf ook wel van bijzondere ideeën, ook dan kunnen wij samen zeker iets moois tot stand brengen. Uw wens is onze uitdaging.

 

Bekijk meer trappen