Klassiek houten trappen

Klassiek houten trappen

Hout wordt al vele eeuwen toegepast als bouwelement voor huizen en trappen. Hout is een duurzaam en betrouwbaar natuurproduct. Het heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van alle andere materialen. Een houten trap is duurzaam, milieuvriendelijk en straalt warmte en sfeer uit. Een houten trap is een natuurlijke verbinding tussen de woonlagen. Door het
karakter en de landelijke uitstraling onderscheiden de klassieke houten trappen zich van de
moderne houten trappen.

Een klassieke houten trap heeft zijn eigen unieke en sfeervolle uitstraling, die een grote aantrekkingskracht heeft op veel mensen. Deze trappen zijn tijdloos en door er unieke eigenschappen aan toe te voegen die passen bij uw wensen passen ze in elk interieur.
Warmte en zich thuis voelen is van alle tijden. Met een klassieke houten trap blijft dit gevoel gewaarborgd. Het gebruik van hout geeft de trap een degelijk, robuust en imposant karakter en u heeft een kwalitatief uitstekend product. Doordat hout eenvoudig te bewerken is, zijn de mogelijkheden eindeloos en daarnaast zijn er nog talrijke kleurencombinaties mogelijk. Zo wordt elke trap stijlvol en exclusief en krijgt elk woonhuis hierdoor zijn eigen unieke trap, passend bij de sfeer van de woning. Een tijdloos designontwerp, waar u lang van zult genieten.

Zoals al is genoemd zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn variaties mogelijk in treden, spijlen, leuningen en balustrades. U kunt kiezen voor specifieke details in de afwerking, waardoor elke trap een stijlvol en exclusief karakter krijgt. Hout kan op heel veel manier bewerkt en afgewerkt worden, zelfs beeldhouwwerk is geen probleem voor Allstairs. Is een spiltrap misschien passend bij uw woning of is een kwartslagtrap meer geschikt om de begane grond met de bovenverdieping te verbinden? In beide gevallen kunt u kiezen voor een exclusieve houten trap met klassieke vormen. De mogelijkheden zijn onbegrensd en daarom vindt Allstairs het belangrijk om uw wensen te horen. Wij kunnen de trap leveren die volledig aansluit op uw ideeën en behoeftes.

Een klassieke houten trap vergt weinig onderhoud en de kleur kan makkelijk aangepast worden aan de huidige trend. Dit doen we veelal met Rubio Monocoat. Beschadigingen kunnen eenvoudig worden bijgewerkt en na een onderhoudsbeurt is de trap weer als nieuw. Hout ‘werkt’ omdat het een natuurproduct is en daarom dient de luchtvochtigheid van de ruimte goed in de gaten gehouden te worden (50-60%). Toepassing van vloerverwarming onder een dichte houten trap kan tot scheurvorming leiden indien de ruimte niet goed geventileerd is.

Wilt u een sfeervolle en elegante trap die uw woning bijzonder maakt? Dan is de klassieke houten trap dé trap voor u, waarin u al uw wensen kunt laten verwerken. Wij van Allstairs helpen u graag om samen met u uw droomtrap te verwezenlijken.

Bekijk meer trappen