Natuursteen trappen

Natuursteen trappen

Natuursteen wordt in verschillende delen van de wereld gewonnen en wordt van daaruit naar Nederland vervoerd om zo verder bewerkt te worden. Natuursteen is ontstaan uit vloeibaar gesteente (magma of lava), of versteend sediment (zand, klei of kalk). Door verschillende omgevingsfactoren, bijvoorbeeld door afkoeling binnen in de aarde of op de aardkost, ontstaan er verschillende natuursteensoorten, zoals graniet, basalt of marmer. Dit geldt ook voor sedimentgesteenten; verschillende processen maken dat iedere steensoort zijn unieke uitstraling krijgt. Denk hierbij aan zandsteen- en kalksteensoorten, zoals bijvoorbeeld Belgisch Hardsteen of Jura kalksteen. Gaat u voor natuursteen dan heeft u een trap met zijn eigen unieke structuur en uitstraling, een prachtig natuurproduct.

Een natuursteen trap is stijlvol en tijdloos én vrijwel elk interieur leent zich er voor. Het heeft een elegante en exclusieve uitstraling. Alle natuursteensoorten die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit, waar u dan ook jarenlang plezier aan zult beleven. Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren wat praktisch is voor uw interieurstijl. Wij werken met voorgespannen treden waarmee we bijna alle natuursteen soorten vrijdragend (zwevend of semi-zwevend) kunnen uitvoeren. Ook combinaties met glas en RVS zijn mogelijk. Natuursteen heeft vele verschillende afwerkingsmogelijkheden. Het kan gepolijst worden voor een glad oppervlak, maar natuursteen kan ook gebrand, gezaagd, gehamerd of gezoet worden voor een grovere uitstraling. Voor de veiligheid kan in de trede een antislip strook gestraald worden of kan er een RVS strip in gelijmd worden.

Natuursteen is een prachtig product en omdat wij werken met voorgespannen treden, kunnen wij dát realiseren waar u over droomt, of het nu gaat over spiltrappen, steektrappen, zwevende- of semi zwevende treden, in een modern of klassiek interieur, robuust of juist een ingetogen karakter: kom en zie wat wij voor u kunnen betekenen. Als u kiest voor natuursteen dan heeft u een prachtig en duurzaam product in huis. Een voordeel wat natuursteen u biedt is dat het heel goed gecombineerd kan worden met een natuurstenen vloer, keukenblad of badkamermeubilair, alles in één stijl.

Natuursteen is een natuurproduct en vraagt daarom ook om duurzaam onderhoud. Dit is belangrijk zodat het steeds in goede conditie blijft en het stijlvolle karakter behoudt. Er zijn verschillende middelen op de markt, die natuursteen reinigen, beschermen en onderhouden. Op deze manier zult u het langst plezier hebben van uw trap.

Van een natuursteen trap heeft u een leven lang plezier. Het is duurzaam, solide, vuurbestendig en het vergt niet veel, maar wel goed onderhoud. Door in meerdere vertrekken ook natuursteen toepassen, bijvoorbeeld het keukenblad of de vloer, ontstaat er een perfecte éénheid in uw huis. Wij willen u graag van dienst zijn om samen met u een natuursteen trap te ontwikkelen die past binnen uw budget.

Bekijk meer trappen