Wie is Allstairs Trappen?

Voor zowel standaard trappen als de meest exclusieve trappen bent u bij Allstairs aan het juiste adres.

Allstairs Benelux levert zeer opvallende trappen aan particulieren en bedrijven in alle prijsklassen. Met haar jarenlange ervaring, kennis en expertise is Allstairs het gespecialiseerde trappenbedrijf in de Benelux. Allstairs heeft een uitstekende samenwerking met verschillende architecten en aannemers om de meest exclusieve en allure trappen te ontwikkelen en uiteindelijk te plaatsen. Door het gehele traject te begeleiden, vanaf de offerte aanvraag tot en met de oplevering, nemen wij u de zorgen uit handen.

Grensverleggende ontwerpen

Allstairs Benelux wordt gerund door Peter van den Ende en René de Boer en is gevestigd in Ede. Door steeds grenzen te verleggen en aparte trappen te realiseren stromen de opdrachten uit binnen- en buitenland binnen. De paradepaardjes van Allstairs zijn onder andere de Europees gepatenteerde wokkelvormige glazen trap met ingebouwde ledverlichting en de volledig zwevende natuurstenen trap. Door de realisatie van deze ontwerpen onderscheidt Allstairs zich van de concurrent. Wij beschikken over deskundige ontwerpers die zowel moderne als klassieke allure trappen ontwerpen. U kunt hierbij denken aan natuursteen, aluminium, roest vrij staal (RVS), glas en diverse soorten hout. Uiteraard zijn er talloze variaties te bedenken met deze materialen waarbij wij u graag helpen.

Stel online uw eigen trap samen

Wilt u graag een designtrap met uw eigen uitstraling die perfect past bij het interieur? Stel dan in onze webshop uw eigen droomtrap samen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze trappen kunt u natuurlijk ook een afspraak maken en een kijkje komen nemen in onze unieke trappenshowroom.

Graag tot ziens in onze aparte trappen showroom!